Giriş Kayıt
Joseph Trapanese

Joseph Trapanese


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Joseph Trapanese, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Saklı Hatıralar (2008), The Loop (2006), Beneath the Dark (2010), Tron: The Next Day (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Trapanese
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Müzik 5.4 14,360
2018 Dram Müzik 7.5 402
2018 Kısa Metraj Müzik 6.1 11
2018 Biyografi Müzik 8.0 3,842

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Müzik
Müzik
7.7 183,092

Korkusuzlar
2017 Biyografi Müzik 7.7 40,998
2017 Aksiyon Müzik 6.2 5,132

Berrak Göl
2017 Suç Müzik 6.2 8,036
2016 Belgesel Oyuncu 7.5 2,964

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Müzik 7.3 22,311
2016 Komedi Müzik 7.7 6,381
2016 Dram Müzik 6.3 3,844

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Müzik 5.7 91,157
2015 Biyografi Müzik
Müzik
7.9 161,802
2015 Belgesel Oyuncu
Müzik
7.3 2,689
2015 Aksiyon 4.2 538

Kuralsız
2015 Macera Müzik 6.2 194,717
2015 Suç Müzik 6.7 53,699
2014 Komedi Müzik 5.3 30,622

Gece Vurgunu
2014 Suç Müzik 7.9 390,966

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Müzik 6.7 369,644
2014 Aksiyon Müzik 5.9 8,569

Keşke Burada Olsam
2014 Komedi Müzik 6.7 34,383

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Müzik 5.7 278,769
2014 Macera Müzik
Müzik
5.8 17,433

Uyumsuz
2014 Macera Müzik 6.7 392,813

Baskın 2
2014 Aksiyon Müzik 8.0 102,266
2013 Komedi Müzik 5.8 1,254
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 444,735
2013 Suç Müzik 5.1 264

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Müzik 6.7 264,204
2012 Animasyon Müzik 8.1 7,110

Baskın
2011 Aksiyon Müzik 7.6 172,512

Tereyağı
2011 Komedi Müzik 6.2 19,195
2011 Dram Müzik 7.1 409

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 324,428
2011 Kısa Metraj Müzik 7.1 1,171
2011 Kısa Metraj Müzik 8.8 12
2011 Kısa Metraj Müzik 7.4 8

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Müzik 6.8 291,743
2010 Komedi Müzik 7.4 51
2010 Aksiyon Müzik 7.3 278
2010 Gizem Müzik 5.1 1,757
2010 Biyografi Müzik 6.0 819

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Müzik 5.9 162,149
2010 Aksiyon Müzik 5.3 1,758
2009 Aksiyon Müzik 2.7 1,777

Geri Sayım: Kudüs
2009 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
2.7 511
2009 Suç Müzik 5.6 1,271

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 Komedi Müzik 5.2 439
2009 Komedi Müzik 6.0 525

Hain
2008 Aksiyon Müzik 7.0 52,685
2008 Gerilim Müzik 3.4 405

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Müzik 4.7 1,751
2008 Komedi Müzik 5.8 488
2008 Kısa Metraj Müzik 7.8 65

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Müzik 6.1 155,619

Saklı Hatıralar
2008 Dram Müzik 6.7 2,562
2008 Dram Müzik 6.3 2,872
2008 Komedi Müzik 6.6 2,558

Yargısız İnfaz
2007 Dram Müzik 6.8 51,693
2007 Komedi Müzik 5.4 5,925
2006 Komedi Müzik 7.6 1,821
2006 Suç Müzik 8.7 585,626
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019