Giriş Kayıt
Joseph Trapanese

Joseph Trapanese


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Joseph Trapanese, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Oblivion (2013), Muhteşem Showman (2017), Straight Outta Compton (2015), Baskın (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe Trapanese
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Belgesel Müzik 9.1 20
2022 Aksiyon Müzik 5.4 55,703
2021 Komedi Müzik 6.7 13,482
2021 Aksiyon Müzik 4.2 10,635
2021 Komedi Müzik 5.3 3,952

Gölge ve Kemik
2021 Aksiyon Müzik 7.6 85,242

Gerçek Hazine
2021 Aksiyon Müzik 6.2 1,734
2021 Kısa Metraj Müzik    
2020 Komedi Müzik 6.5 14,925

Proje
2020 Aksiyon Müzik 6.0 89,275
2020 Aksiyon Müzik 5.1 13,853
2019 Macera Müzik 6.2 22,148
2019 Macera Müzik 7.2 772

Stuber - Çılgın Sürücü
2019 Aksiyon Müzik 6.2 48,020
2018 Dram Müzik 6.0 487
2018 Macera Müzik 6.8 52,820
2018 Aksiyon Müzik 5.3 74,561
2018 Kısa Metraj Müzik 5.7 49
2018 Biyografi Müzik 7.8 8,153

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Müzik
Müzik
7.5 282,343

Korkusuzlar
2017 Biyografi Müzik 7.6 70,558
2017 Aksiyon Müzik 5.9 8,178

Berrak Göl
2017 Suç Müzik 6.3 15,171
2016 Belgesel Oyuncu 7.5 4,642

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Müzik 7.2 40,445
2016 Komedi Müzik 7.5 9,414
2016 Dram Müzik 6.1 4,672

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Müzik 5.7 123,525
2015 Biyografi Müzik
Müzik
7.8 203,231
2015 Belgesel Oyuncu
Müzik
7.3 3,417
2015 Aksiyon 4.2 846

Kuralsız
2015 Macera Müzik 6.2 239,326
2015 Suç Müzik 6.7 61,251
2014 Komedi Müzik 5.3 38,360

Gece Vurgunu
2014 Suç Müzik 7.8 546,456

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Müzik 6.6 456,741
2014 Aksiyon Müzik 5.8 9,870

Keşke Burada Olsam
2014 Komedi Müzik 6.6 38,322

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Müzik 5.6 315,138
2014 Macera Müzik
Müzik
5.7 19,229

Uyumsuz
2014 Macera Müzik 6.6 461,565

Baskın 2
2014 Aksiyon Müzik 7.9 124,088
2013 Komedi Müzik 5.6 1,642
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 526,928
2013 Suç Müzik 4.8 382

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Müzik 6.6 303,582
2012 Animasyon Müzik 8.2 8,394

Baskın
2011 Aksiyon Müzik 7.6 205,743

Tereyağı
2011 Komedi Müzik 6.2 21,813
2011 Dram Müzik 6.8 482

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 382,379
2011 Kısa Metraj Müzik 6.9 1,600
2011 Kısa Metraj Müzik 8.8 15
2011 Kısa Metraj Müzik 7.4 10

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Müzik 6.8 338,617
2010 Komedi Müzik 7.0 65
2010 Aksiyon Müzik 6.8 409
2010 Gizem Müzik 5.0 1,964
2010 Biyografi Müzik 5.9 926

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Müzik 5.8 190,202
2010 Aksiyon Müzik 5.2 1,869
2009 Aksiyon Müzik 2.6 1,888

Geri Sayım: Kudüs
2009 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
2.4 602
2009 Suç Müzik 5.4 1,485

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 Komedi Müzik 5.1 576
2009 Komedi Müzik 5.8 574

Hain
2008 Aksiyon Müzik 6.9 58,025
2008 Gerilim Müzik 3.0 468

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Müzik 4.4 2,196
2008 Komedi Müzik 5.4 615
2008 Kısa Metraj Müzik 7.5 96

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Müzik 6.1 178,164

Saklı Hatıralar
2008 Dram Müzik 6.6 2,933
2008 Dram Müzik 6.2 3,181
2008 Komedi Müzik 6.5 2,812

Yargısız İnfaz
2007 Dram Müzik 6.8 56,296
2007 Komedi Müzik 5.4 7,886
2006 Komedi Müzik 7.3 1,972
2006 Suç Müzik 8.7 725,043
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022