Giriş Kayıt
Ana Antunes

Ana Antunes


Editör, Yapım Yöneticisi

Ana Antunes, editör, yapım yöneticisi.

Can Dostum (2011), Öldüren Tutku (2012), İlk İsim (2012), 1942 Yazı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapım Yöneticisi 4.2 548
2017 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 113
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 3.8 103
2017 Aile Yapım Yöneticisi 6.8 2,461

Bas Gaza
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 10,426
2016 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 17,879
2016 Belgesel Editorial Department 7.5 246
2016 Yapım Yöneticisi 7.1 665
2015 Yapım Yöneticisi 7.2 1,847

Escobar: Kayıp Cennet
2014 Suç Yapım Yöneticisi 6.5 19,528

Dedemle Bu Yaz
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 2,883

Hayatımın Şansı
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 13,498
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 1,161
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 9,185
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 3,404
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 1,223

Öldüren Tutku
2012 Suç Editorial Department 5.3 20,247
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 632
2012 Komedi Editorial Department 6.2 756

İlk İsim
2012 Komedi Editorial Department 7.3 13,826

Can Dostum
2011 Biyografi Editorial Department 8.5 682,156

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Çeşitli 7.2 111,795
2011 Komedi Editorial Department 5.8 2,226

Tehlikeli Miras 2
2011 Aksiyon Editorial Department 6.2 7,112

Aşk Suçu
2010 Suç Editorial Department 6.5 4,851
2010 Komedi Editorial Department 5.8 1,645

Aşk Şarkım
2010 Komedi Editorial Department 5.8 1,433
2010 Dram Editorial Department 4.7 63

1942 Yazı
2010 Dram Editorial Department 7.0 7,725

The Blonde with Bare Breasts
2010 Editorial Department 6.0 533
2009 Komedi Editorial Department 6.0 486

Red Kit
2009 Macera Editorial Department 4.7 3,617
2009 Dram Editorial Department 5.3 127
2009 Dram Editorial Department 6.0 1,366
2009 Komedi Editorial Department 3.3 1,320
2009 Dram Editorial Department 6.0 830

Devlet Sırrı
2008 Gerilim Editorial Department 6.4 3,149
2008 Dram Editorial Department 5.3 5,221
2008 Gizem Editorial Department 5.5 805

Malikanede Cinayet
2008 Gizem Editorial Department 5.4 497
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019