Giriş Kayıt
Ian Mann

Ian Mann


Oyuncu

Ian Mann, oyuncu.

Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 13,736

Onur
2014 Biyografi Oyuncu 7.8 44,884
2013 Komedi Oyuncu 7.9 5,666

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 6,389

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Oyuncu 6.2 222,700
2008 Dram Oyuncu 6.6 6,870
2007 Dram Oyuncu 7.0 2,464
1997 Suç Oyuncu 7.8 18,523
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018