Giriş Kayıt
Ian Mann

Ian Mann


Oyuncu

Ian Mann, oyuncu.

Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 13,940

Onur
2014 Biyografi Oyuncu 7.8 45,352
2013 Komedi Oyuncu 7.8 5,736

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 6,461

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Oyuncu 6.2 224,406
2008 Dram Oyuncu 6.6 6,916
2007 Dram Oyuncu 7.0 2,473
1997 Suç Oyuncu 7.8 18,722
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018