Giriş Kayıt
Ryan Ridley

Ryan Ridley


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Ryan Ridley, oyuncu, senarist, yapımcı.

Community (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.3 5,018
2015 Dram Oyuncu 5.1 4,001
2013 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
9.3 281,283
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 990
2010 Komedi Oyuncu 6.8 6,950
2010 Komedi Senarist 8.4 46,110
2009 Komedi Senarist 8.5 175,898
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019