Giriş Kayıt
Pål Ulvik Rokseth

Pål Ulvik Rokseth


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Pål Ulvik Rokseth, kameraman, görüntü yönetmeni.

Norveç'in Evlatları (2011), İşgal Altında (2015), (2011) Kafa Avcıları (2011), (2015) Dalga (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pål Ulvik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Kameraman 5.7 66,557
2017 Müzik Görüntü Yönetmeni 7.7 143
2017 Korku Görüntü Yönetmeni    

Kardan Adam
2017 Suç Kameraman 5.1 43,784
2017 Macera Kameraman 6.1 1,162
2017 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2016 Gerilim Kameraman 8.2 4,443
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 278

İşgal Altında
2015 Dram Kameraman 7.7 5,988

Dalga
2015 Aksiyon Kameraman 6.7 25,356
2015 Dram Kameraman 5.5 169
2015 Dram Kameraman 8.0 5,324
2014 Aksiyon Kameraman 5.6 526

Öncü
2013 Gerilim Kameraman 6.0 4,359
2012 Macera Kameraman 5.8 1,043
2012 Dram Kameraman 5.8 584
2012 Macera Kameraman 7.2 40,672

Beyazlar İçinde
2012 Dram Kameraman 7.2 17,528

Ölümün Sesi
2011 Korku Kameraman 5.7 4,998

Norveç'in Evlatları
2011 Dram Kameraman 6.5 1,564

Kafa Avcıları
2011 Suç Kameraman 7.6 89,642
2011 Komedi Kameraman 5.5 378

Şeytanın Oteli 3
2010 Korku Kameraman 5.1 3,325
2010 Komedi Kameraman 8.3 321

Şeytan Adasının Kralı
2010 Aksiyon Kameraman 7.5 15,908
2010 Dram Kameraman 5.3 234
2010 Aksiyon Kameraman 4.3 85
2010 Macera Kameraman 4.5 85

Küçük Dal
2009 Macera Kameraman 5.9 397

Portakal Kız
2009 Dram Kameraman 5.9 548

Bulanık Sular
2008 Dram Kameraman 7.6 5,294

Şeytanın Oteli 2
2008 Dram Kameraman 6.2 7,753

Kautokeino İsyanı
2008 Dram Kameraman 6.8 2,507
2007 Aksiyon Kameraman 5.2 880

Şeytanın Oteli
2006 Dram Kameraman 6.3 15,611

Tekrar
2006 Dram Kameraman 7.4 8,576

Sorun Yaratan Adam
2006 Komedi Kameraman 7.4 14,983
2006 Dram Kameraman 5.7 1,517

Just Bea
2004 Dram Çeşitli 5.3 1,300
Dizi Altyazıları
Vikings (9,579) Supernatural (3,915) Titans (2,106) The Gifted (1,361) The Big Bang Theory (1,212) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (975) Peaky Blinders (921) Friends (815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018