Giriş Kayıt
Nobuhiko Okamoto

Nobuhiko Okamoto


Oyuncu

Nobuhiko Okamoto, oyuncu.

Tepetaklak Patema (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 7.4 393
2022 Animasyon Oyuncu 7.2 318
2021 Animasyon Oyuncu 7.9 444
2020 Animasyon Oyuncu 8.4 331
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 214
2019 Animasyon Oyuncu 8.7 102,329
2018 Animasyon Oyuncu 7.4 10,895
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 2,231
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 727
2017 Animasyon Oyuncu 6.9 361
2017 Oyuncu 7.6 343
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,489
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 2,892
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,045
2016 Animasyon Oyuncu 8.5 19,850
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 314
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 76
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 5,645
2015 Macera Oyuncu 7.4 8,505
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 10,533
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 16,542
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 3,065
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 4,147
2014 Animasyon Oyuncu 5.4 4,450
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 882
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 3,612
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,945
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 369
2014 Oyuncu 6.8 351
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 8

Tepetaklak Patema
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 9,450
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 244
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 122
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 803
2013 Animasyon Oyuncu 5.4 154
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 568
2012 Animasyon Oyuncu 5.5 77
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 1,049
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 4,057
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 24,188

Tiger & Bunny: Başlangıç
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 284
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,784
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 2,487
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 2,274
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 5,156
2011 Animasyon Oyuncu 6.7 128
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 87
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 13,463
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 1,423
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 1,094
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 6.3 159
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 79
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 2,454
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 3,499
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 7,600
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,359
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 456
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 535
2009 Animasyon Oyuncu 5.9 276
2009 Animasyon Oyuncu 5.4 158
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 2,012
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 146
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 361
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 15,823
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 201
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 187
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022