Giriş Kayıt
Sireesh

Sireesh


Yapımcı

Sireesh, yapımcı.

Bommarillu (2006), Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu (2013), Yevadu (2014), Arya (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shirish | Sirish
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.6 2,269
2016 Aksiyon Yapımcı 6.1 385
2014 Aksiyon Yapımcı 5.4 5,664
2013 Dram Yapımcı 5.1 1,570
2013 Komedi Yapımcı 7.5 4,567
2011 Romantik Yapımcı 6.7 908
2011 Aksiyon Yapımcı 7.1 2,512
2011 Aksiyon Yapımcı 7.1 768
2010 Romantik Yapımcı 7.2 3,043
2010 Komedi Yapımcı 5.5 196
2010 Romantik Yapımcı 3.3 57
2009 Aile Yapımcı 6.2 305
2009 Komedi Yapımcı 6.9 111
2008 Romantik Yapımcı 6.9 463
2008 Aksiyon Yapımcı 7.1 2,027
2006 Dram Yapımcı 8.2 6,833
2004 Yapımcı 7.8 3,920
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018