Giriş Kayıt
Sireesh

Sireesh


Yapımcı

Sireesh, yapımcı.

Bommarillu (2006), Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu (2013), Yevadu (2014), Arya (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shirish | Sirish
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.7 2,088
2016 Aksiyon Yapımcı 6.1 379
2014 Aksiyon Yapımcı 5.0 4,655
2013 Dram Yapımcı 5.1 1,234
2013 Komedi Yapımcı 7.6 3,836
2011 Romantik Yapımcı 6.7 769
2011 Aksiyon Yapımcı 7.0 1,924
2011 Aksiyon Yapımcı 7.2 633
2010 Romantik Yapımcı 7.2 2,324
2010 Komedi Yapımcı 5.6 140
2010 Romantik Yapımcı 3.3 50
2009 Aile Yapımcı 6.2 255
2009 Komedi Yapımcı 6.9 111
2008 Romantik Yapımcı 6.9 405
2008 Aksiyon Yapımcı 7.0 1,514
2006 Dram Yapımcı 8.3 4,438
2004 Yapımcı 7.9 2,303
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018