Giriş Kayıt
Evan Beigel

Evan Beigel


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

Evan Beigel, müzisyen, sesler, müzisyen.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Müzik    

Soraya'yı Taşlamak
2008 Dram Sesler 8.0 15,580
2008 Aksiyon Müzik 3.5 1,400
2008 Komedi Müzik 4.7 2,358
2008 Korku Müzik 4.8 77
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,957) La casa de papel (2,393) The 100 (2,078) Better Call Saul (1,611) Sharp Objects (1,424) Yellowstone (1,406) Suits (1,253) Vikings (1,247) Preacher (1,196) Westworld (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018