Giriş Kayıt
Metin Keçeci

Metin Keçeci


Oyuncu

Metin Keçeci, oyuncu.

Parayi Bulduk (2017), (2008) A.R.O.G (2008), (2006) Hokkabaz (2006), (2008) Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (4 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.8 14
2017 Komedi Oyuncu 4.8 662
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 4.0 1,832
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 2.4 70
2015 Komedi Oyuncu 6.0 186
2013 Komedi Oyuncu 3.3 206
2010 Komedi Oyuncu 4.3 3,478
2008 Komedi Oyuncu 7.3 30,608
2008 Komedi Oyuncu 6.4 3,448
2006 Komedi Oyuncu 7.5 25,281
2004 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019