Giriş Kayıt
Rachael Teel

Rachael Teel


Yapımcı

Rachael Teel, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 6.6 46
2013 Belgesel Yapımcı 6.8 43
2012 Belgesel Yapımcı    
2010 Reality-TV Çeşitli 6.9 126
2007 Belgesel Çeşitli 8.8 9
2006 Belgesel Çeşitli 8.3 28
2006 Belgesel Çeşitli 8.0 14
2006 Belgesel Çeşitli    
2005 Belgesel Çeşitli 8.0 9
1982 Belgesel Çeşitli 8.9 371
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,466) The 100 (2,293) Castle Rock (2,146) Sharp Objects (1,923) La casa de papel (1,818) Preacher (1,643) The Sinner (1,042) Vikings (1,033) Friends (809) Suits (750)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018