Giriş Kayıt
Rachael Teel

Rachael Teel


Yapımcı

Rachael Teel, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 6.6 47
2013 Belgesel Yapımcı 6.8 43
2012 Belgesel Yapımcı 7.9 55
2010 Reality-TV Çeşitli 7.1 181
2007 Belgesel Çeşitli 9.0 18
2006 Belgesel Çeşitli 8.4 48
2006 Belgesel Çeşitli 8.1 20
2006 Belgesel Çeşitli 9.3 28
2005 Belgesel Çeşitli 7.3 15
1982 Belgesel Çeşitli 8.8 472
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019