Giriş Kayıt
Erin Feeley

Erin Feeley


Yönetmen, Yapımcı

Erin Feeley, yönetmen, yapımcı.

Orange Is the New Black (2013), (2004) Rescue Me (2004), (2015) Takiptekiler (2015), (2013) Soluk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 6.8 3,989
2018 Suç Yönetmen 7.9 52,594

Takiptekiler
2015 Aksiyon Çeşitli 5.6 16,910
2014 Komedi 7.7 75

Para Avcısı
2013 Biyografi Çeşitli 8.2 1,016,455

Sona Doğru
2013 Aksiyon Çeşitli
Yapımcı
6.9 70,091
2013 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Çeşitli
8.1 251,263

İngilizce Hocası
2013 Komedi Çeşitli 5.8 11,008
2013 Suç Çeşitli 8.4 71,384
2013 Komedi Çeşitli 5.0 179

Soluk
2013 Dram Çeşitli 6.4 13,112
2012 Komedi Çeşitli 6.5 944

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Çeşitli 5.5 7,921
2012 Komedi Çeşitli 7.3 31,444

Oyunun Sonu
2011 Dram Çeşitli 7.1 106,348

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Çeşitli 6.2 124,185
2011 Dram Çeşitli 5.8 2,393
2011 Komedi Çeşitli 6.6 74
2010 Komedi Çeşitli 8.6 69,939

New York'ta Beş Minare
2010 Dram Çeşitli 5.9 13,614
2010 Kısa Metraj Çeşitli 7.3 26
2010 Dram Çeşitli 7.7 64

Suç Ağı
2008 Suç Çeşitli 6.6 10,997
2007 Dram Çeşitli 6.6 247
2006 Suç Çeşitli 7.8 6,462
2004 Dram Çeşitli 8.4 23,783
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019