Giriş Kayıt
David Kersey

David Kersey


Görsel Efekt, Animasyon

David Kersey, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 496,620

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 320,088

Karmakarışık
2010 Animasyon Animasyon 7.8 350,043
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 37,817

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 152,692

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 328,417

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 146,180
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,867) Supernatural (1,761) Titans (1,368) Outlander (1,172) Better Call Saul (1,016) La Casa de Papel (932) Arrow (905) Doctor Who (843) Kidding (759) Supergirl (724)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018