Giriş Kayıt
David Kersey

David Kersey


Görsel Efekt, Animasyon

David Kersey, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 504,211

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 330,405

Karmakarışık
2010 Animasyon Animasyon 7.8 355,908
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 38,273

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 153,635

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 333,064

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 152,777
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019