Giriş Kayıt
David Kersey

David Kersey


Görsel Efekt, Animasyon

David Kersey, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 490,143

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 315,076

Karmakarışık
2010 Animasyon Animasyon 7.8 344,674
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 37,381

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 151,777

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 324,740

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 144,421
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,187) The 100 (2,429) La casa de papel (1,836) Castle Rock (1,745) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,370) The Sinner (1,128) Vikings (951) Westworld (787) Friends (768)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018