Giriş Kayıt
David Kersey

David Kersey


Görsel Efekt, Animasyon

David Kersey, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 492,808

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 317,085

Karmakarışık
2010 Animasyon Animasyon 7.8 346,911
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 37,560

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 152,142

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 326,210

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 145,071
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,606) Shameless (3,453) Castle Rock (2,649) Bodyguard (2,431) The First (1,754) La Casa de Papel (1,278) The 100 (1,079) A Discovery of Witches (1,036) Take Two (934) The Big Bang Theory (914)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018