Giriş Kayıt
Samuel Laflamme

Samuel Laflamme


Müzisyen, Müzisyen

Samuel Laflamme, müzisyen, müzisyen.

Outlast (2013), Malum (2023), Outlast: Whistleblower (2014), The Amazing Spider-Man 2 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Müzik 5.1 4,922
2018 Suç Müzik 7.6 373
2016 Aile Müzik 5.0 615
2014 Korku Müzik
Müzik
8.4 2,287
2014 Macera Müzik
Müzik
5.7 1,467
2013 Macera Müzik
Müzik
8.2 5,627
2011 Gizem Müzik 5.0 342
2009 Aksiyon Müzik 4.9 317
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024