Giriş Kayıt
Jake Robertson

Jake Robertson


Editör, Editör

Jake Robertson, editör, editör.

Poldark (2015), The Secret Agent (2016), Get Lucky (2013), (2014) God Help the Girl (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cüce Dedektif Şerlok
2018 Animasyon Editorial Department 5.1 8,072
2016 Dram Editorial Department 5.9 762
2015 Dram Editorial Department 8.3 20,962
2014 Dram Editorial Department 6.4 8,051
2013 Aksiyon Editorial Department 4.4 892
2011 Reality-TV Editör 6.8 64
2008 Aksiyon Editör 5.2 559
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019