Giriş Kayıt
Don Rico

Don Rico


Senarist

Don Rico, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon 7.3 666,976

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon 7.8 666,982

Yenilmezler Gizli Dosya: Kara Dul & Cezalandırıcı
2014 Animasyon Senarist 5.8 3,747

Yenilmezler
2012 Aksiyon Çeşitli
8.1 1,184,689
1975 Dram Senarist 5.2 343
- Aksiyon Senarist    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,830) Black Mirror (1,877) The 100 (1,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,751) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,688) The Big Bang Theory (1,510) Shingeki no kyojin (1,391)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019