Giriş Kayıt
Cressida Cowell

Cressida Cowell


Senarist

Cressida Cowell, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya
2019 Animasyon Senarist 8.0 12,232
2014 Animasyon Senarist 6.9 1,298

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Senarist 7.8 267,448

Ejderhalar: Berk'in Binicileri
2012 Animasyon Senarist 8.1 7,655
2011 Animasyon Senarist 7.6 5,450
2011 Animasyon Senarist 6.5 1,705
2010 Animasyon Senarist 7.1 2,545

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Senarist 8.1 595,419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019