Giriş Kayıt
Daisy Chute

Daisy Chute (29)


Müzisyen

Daisy Chute, 17 Ağustos 1989 Scotland, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen.

47 Ronin (2013), Bu Aşk Fazla Sürmez (2013), Austen Diyari (2013), Kalibre (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1989
Doğum Yeri: Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: All Angels
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalibre
2018 29 Gerilim Müzik 6.7 13,901
2014 25 Komedi Müzik 6.2 2,575
2014 25 Macera Müzik 7.2 8,723
2014 25 Belgesel Müzik 6.7 591
2014 25 Belgesel Müzik 8.2 584

Kahraman Şövalye Justin
2013 24 Animasyon Müzik 6.0 5,166
2013 24 Aksiyon Müzik 6.3 133,631

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 24 Komedi Müzik 5.7 33,824

Austen Diyari
2013 24 Komedi Müzik 6.3 17,605
2012 23 Animasyon Müzik 7.1 2,008
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019