Giriş Kayıt
Paco Cavero

Paco Cavero


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Animasyon

Paco Cavero, yapımcı, yönetmen, senarist, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Yapımcı 6.5 11
2016 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.2 15
2015 Kısa Metraj Yapımcı    
2014 Kısa Metraj 6.8 86
2013 Kısa Metraj Animasyon 6.4 44
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019