Giriş Kayıt
Alison Ford

Alison Ford


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Alison Ford, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Mr. Robot (2015), White Collar (2009), The Americans (2013), Seven Seconds (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Sanat Yönetmeni 7.7 9,957
2016 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 7,509
2015 Suç Sanat Yönetmeni 8.6 272,751
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 2,989
2013 Suç Sanat Yönetmeni 8.4 71,446

Ajan Salt
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 275,211
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 2,052
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 8.3 109,194
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.7 22,532
2008 Suç Sanat Yönetmeni 7.5 9,198

Kazara Koca
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.6 21,840

Lütfen Başa Sarın
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.4 85,470

Misafir
2007 Suç Sanat Bölümü 7.7 40,031

Şeytan Duymadan Önce
2007 Suç Sanat Bölümü 7.3 89,730
1990 Suç Sanat Yönetmeni 7.7 28,888
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019