Giriş Kayıt
Mackenzie Horras

Mackenzie Horras (34)


Mackenzie Horras, 31 Ağustos 1984 Fairfield, Iowa, ABD doğumlu

(2008) Karantina (2008), (2009) Üvey Baba (2009), (2009) Obsessed (2009), (2008) Dehşet Gecesi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Fairfield, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Mackenzie Adam | Mackenzie R. Horras
Takma İsmi: Mack
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üvey Baba
2009 25 Gizem Çeşitli 5.6 26,817
2009 25 Dram Çeşitli 4.9 26,092

Ateşli Gençlik
2009 25 Komedi Çeşitli 6.2 40,090

Karantina
2008 24 Korku Çeşitli 6.0 63,842

Dehşet Gecesi
2008 24 Korku Çeşitli 3.9 30,935
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,056) The Big Bang Theory (2,994) Titans (2,167) Better Call Saul (1,200) The Gifted (1,132) La Casa de Papel (1,107) Outlander (1,090) Legends of Tomorrow (1,082) Supergirl (944) Doctor Who (932)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018