Giriş Kayıt
Deana Ricks

Deana Ricks (57)


Oyuncu

Deana Marie Williams, 20 Temmuz 1961 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu.

Friday Night Lights 1 (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Deana Marie Williams
Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Tanrıçası
2015 54 Dram Oyuncu 5.4 987
2013 52 Dram Oyuncu 5.5 4,589
2011 50 Komedi Oyuncu 6.6 264
2011 50 Komedi Oyuncu 6.4 107

Tereyağı
2011 50 Komedi Oyuncu 6.2 19,142

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 49,718
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018