Giriş Kayıt
Sean Conway

Sean Conway


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Sean Conway, senarist, yönetmen, yapımcı.

Tek Gördüğüm Sensin (2016), Hit & Miss (2012), Brilliantlove (2010), Ray Donovan (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tek Gördüğüm Sensin
2016 Dram Senarist 5.3 7,258
2013 Suç Yapımcı
Senarist
8.3 67,377
2012 Dram Senarist 7.9 4,400
2010 Dram Senarist 4.9 794
2003 Dram Yönetmen 7.3 108
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019