Giriş Kayıt
Gökhan Atalay

Gökhan Atalay


Oyuncu

Gökhan Atalay, oyuncu.

9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.1 41
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 1,235
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 16,238
2013 Suç Oyuncu 7.1 859
2013 Dram Oyuncu 6.8 1,060
2011 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 3.0 13
2008 Komedi Oyuncu 6.4 4,383
2006 Dram Oyuncu 7.0 85
2006 Suç Oyuncu 6.4 305
Dizi Altyazıları
The 100 (2,769) Castle Rock (2,229) La casa de papel (1,846) Better Call Saul (1,027) Vikings (1,005) The Sinner (985) Westworld (838) Friends (816) Black Mirror (777) Suits (733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018