Giriş Kayıt
Alexander Feigin

Alexander Feigin


Görsel Efekt

Alexander Feigin, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fındık İşi 2
2017 Animasyon Görsel Efekt 5.5 4,716

Spark: Bir Uzay Macerası
2016 Animasyon Görsel Efekt 4.5 858

Fındık İşi
2014 Animasyon Görsel Efekt 5.7 24,430
2013 Macera Görsel Efekt 4.8 1,060

Dostluğun Gücü
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 20,595

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.0 49,239
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.1 125,183

Tembel Korsanlar
2008 Animasyon Görsel Efekt 5.7 2,376

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Görsel Efekt 5.8 7,259

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Görsel Efekt 4.5 9,538
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019