Giriş Kayıt
David Basalla

David Basalla


Görsel Efekt

David Basalla, görsel efekt.

Hogfather (2006), (2008) Kara Şövalye (2008), (2005) Batman Başlıyor (2005), (2012) Skyfall (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 589,206

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 237,986

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.3 201,391

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 364,478
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,035,419

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 414,331

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 2,040,937
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 68,552

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 119,443

Yıldız Tozu
2007 Macera Görsel Efekt 7.7 238,011

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.5 449,543

Gün Işığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.3 218,686
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 8,850

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 91,692

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 1,182,262
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019