Giriş Kayıt
Sergey Tsepov

Sergey Tsepov (58)


Oyuncu

Sergey Tsepov, 16 Temmuz 1960 doğumlu oyuncu.

Brest Kalesi (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1960
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 58 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,270

Sibirya Aşkı
2011 51 Dram Oyuncu 7.7 1,807

Brest Kalesi
2010 50 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,619
2006 46 Oyuncu 5.9 175
2006 Dram Oyuncu 7.7 433
2004 Dram Oyuncu 6.2 59
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018