Giriş Kayıt
David Warren

David Warren


Yönetmen, Yapımcı

David Warren, yönetmen, yapımcı.

Umutsuz Evkadınları (2004), 90210 (2008), Devious Maids (2013), Forever (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 6.7 2,836
2014 Dram Yönetmen 8.3 48,740
2013 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.8 20,323
2012 Dram Yapımcı 7.6 6,216
2008 Komedi Yönetmen 6.1 40,123

Dedikoducu Kız
2007 Dram Yönetmen 7.4 138,015

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yönetmen 7.5 106,202
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019