Giriş Kayıt
Sian Habell-Aili

Sian Habell-Aili


Sian Habell-Aili,

Kahkaha (2008), Sır (2008), Hayatta İki Kez (2006), (2009) Benim Adım Aşk (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Korku Çeşitli 3.6 1,729
2010 Biyografi Çeşitli 7.7 11,818

Benim Adım Aşk
2009 Dram Çeşitli 7.1 18,040

Bay Hiçkimse
2009 Dram Çeşitli 7.8 192,647

Kahkaha
2008 Komedi Çeşitli 6.3 7,621

Sır
2008 Gerilim Çeşitli 6.5 697
2007 Dram Çeşitli 5.9 4,903

Hayatta İki Kez
2006 Komedi Çeşitli 5.9 592
Dizi Altyazıları
True Detective (7,482) Vikings (3,977) Shameless (2,705) The Flash (1,609) The Punisher (1,557) Arrow (1,399) Outlander (1,380) The Big Bang Theory (1,343) Supernatural (1,180) Black Mirror (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019