Giriş Kayıt
Hiromu Takaguchi

Hiromu Takaguchi


Animasyon

Hiromu Takaguchi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Animasyon 5.9 420
2007 Animasyon Animasyon 4.8 222
2007 Animasyon Animasyon 6.1 393
2004 Animasyon Animasyon 8.1 7,861
2004 Animasyon Animasyon 7.9 7,242

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Animasyon 6.8 4,099
1999 Animasyon Animasyon 7.3 4,819
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019