Giriş Kayıt
Dong-hoon Ha

Dong-hoon Ha (39)


Oyuncu

Dong-hoon Ha, 19 Ağustos 1979 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Running Man (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Haha
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.0 97
2010 Game-Show Oyuncu 8.8 2,126
2006 27 Komedi Oyuncu 6.0 967

Kutsal Baba
2006 27 Komedi Oyuncu 6.9 79

Benim Patronum, Benim Öğretmenim
2006 27 Aksiyon Oyuncu 5.7 354

Love in Magic
2005 26 Komedi Oyuncu 6.3 239
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019