Giriş Kayıt
Debbie Breeze

Debbie Breeze


Yapım Yöneticisi

Debbie Breeze, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Çeşitli 4.4 292

13. Esrar
2013 Korku Yapım Yöneticisi 4.5 2,068
2012 Komedi Yapım Yöneticisi    
2011 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.1 439
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 628
2010 Gerilim Yapım Yöneticisi 4.5 67
Film Altyazıları
Upgrade (9,011) Deadpool 2 (5,763) Tag (4,038) Avengers: Infinity War (3,138) Skyscraper (2,949) Adrift (2,376) The Endless (1,826) Down a Dark Hall (1,371) Ah-ga-ssi (749) Bad Samaritan (651)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,611) La casa de papel (1,972) The 100 (1,777) Better Call Saul (1,433) Yellowstone (1,330) Suits (1,048) Vikings (1,020) Friends (989) Westworld (955) Black Mirror (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018