Giriş Kayıt
Aidan Gonzales

Aidan Gonzales (12)


Oyuncu

Aidan Gonzales, 15 Ocak 2006 doğumlu oyuncu.

Kaza Kurşunu (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 2006
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geri Dönüşler
2007 1 Komedi Oyuncu 4.2 10,524

Kaza Kurşunu
2007 1 Komedi Oyuncu 7.0 324,571
2007 1 Komedi Oyuncu 5.3 10,058
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,292
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,799

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,026

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,037
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,652) Supernatural (4,488) The Big Bang Theory (3,182) The Flash (2,545) Better Call Saul (1,864) A Discovery of Witches (1,816) Shameless (1,653) Titans (1,600) La Casa de Papel (1,115) Manifest (1,094)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018