Giriş Kayıt
Aidan Gonzales

Aidan Gonzales (12)


Oyuncu

Aidan Gonzales, 15 Ocak 2006 doğumlu oyuncu.

Kaza Kurşunu (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 2006
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geri Dönüşler
2007 1 Komedi Oyuncu 4.2 10,103

Kaza Kurşunu
2007 1 Komedi Oyuncu 7.0 322,785
2007 1 Komedi Oyuncu 5.3 9,587
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,175
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,712

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,616

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,989
Dizi Altyazıları
The 100 (2,691) Castle Rock (2,181) La casa de papel (1,790) Vikings (961) The Sinner (946) Better Call Saul (882) Westworld (818) Friends (791) Black Mirror (762) Supernatural (718)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018