Giriş Kayıt
Craig Shoji

Craig Shoji


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Craig Shoji, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 10,864
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 454,972

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 225,527

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 93,830

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 534,434

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 160,494

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.2 198,016

Malefiz
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 302,566
2014 Macera Sanat Bölümü 5.8 17,538

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 261,093

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 108,386

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 306,876
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 669,604

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sanat Bölümü 6.5 356,360
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,035,419
2008 Biyografi Görsel Efekt 8.6 24,732

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 166,783
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019