Giriş Kayıt
Melissa Salmons

Melissa Salmons


Senarist, Yapımcı

Melissa Salmons, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist 7.3 92
2016 Dram Yapımcı    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Senarist 5.2 4,989
1968 Dram Senarist 7.1 1,969
1965 Dram Senarist 5.3 5,407
1956 Dram Senarist 6.3 1,634
1952 Dram Senarist 6.5 1,292
Dizi Altyazıları
The 100 (3,028) Castle Rock (2,429) Better Call Saul (2,229) La casa de papel (2,055) Sharp Objects (1,170) Preacher (1,147) Vikings (1,131) The Sinner (1,096) Westworld (921) Friends (915)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018