Giriş Kayıt
Toni d'Antonio

Toni d'Antonio (46)


Oyuncu

Toni d'Antonio, 22 Kasım 1972 Charleroi, Belçika doğumlu oyuncu.

İstilacı (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Kasım 1972
Doğum Yeri: Charleroi, Belçika
Burcu: Yay
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 42 Komedi Oyuncu 4.3 121

Uzun Kuyruk
2012 40 Macera Oyuncu 5.5 3,140
2011 39 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 7

İstilacı
2011 39 Dram Oyuncu 6.6 733
2009 37 Komedi Oyuncu 6.7 884

Kafesler
2006 34 Oyuncu 6.3 183
2003 31 Komedi Oyuncu 5.3 267
1999 27 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 5
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019