Giriş Kayıt
Tamer Levent

Tamer Levent


Oyuncu

Tamer Levent, oyuncu.

Mısır Adası (2014), Cesur Ve Güzel (2016), Tepenin Ardı (2012), Aşk Yeniden (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 6.4 606
2018 Dram Oyuncu 8.4 8,408
2016 Dram Oyuncu 6.9 63
2016 Romantik Oyuncu 6.5 3,173
2015 Dram Oyuncu 4.5 56

Ertuğrul 1890
2015 Tarihi Oyuncu 7.3 1,800
2015 Komedi Oyuncu 7.2 606

Mısır Adası
2014 Dram Oyuncu 7.7 3,526
2014 Dram Oyuncu 8.2 35,420
2014 Dram Oyuncu 5.6 198
2014 Dram Oyuncu 5.7 53
2013 Dram Oyuncu 6.3 3,395
2012 Dram Oyuncu 7.3 2,299
2012 Aksiyon Oyuncu 3.3 60
2012 Fantastik Oyuncu 5.0 17
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 63
2007 Dram Oyuncu 5.5 41
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,858) A Star Is Born (5,080) Bohemian Rhapsody (3,031) Keepers (2,559) Suspiria (2,230) Museo (1,767) Ashes in the Snow (1,442) Revenger (1,234) First Man (1,166) Venom (1,120)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,752) Vikings (6,309) Luther (2,073) The Flash (2,049) The Big Bang Theory (1,464) The Blacklist (1,437) Black Mirror (1,377) Peaky Blinders (1,164) Friends (1,154) La casa de papel (1,096)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019