Giriş Kayıt
Mert Fırat

Mert Fırat (37)


Oyuncu, Senarist

Mert Fırat, 10 Ocak 1981 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist.

Kelebeğin Rüyası (2013), Başka Dilde Aşk (2009), Ufak Tefek Cinayetler (2017), İntikam (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1981
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Oğlak
7.9 (35 Oy)
  • Currently 158.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Komedi Oyuncu    
2018 37 Komedi Oyuncu 7.7 22,005
2017 36 Dram Oyuncu 6.7 2,382
2017 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,310
2015 34 Romantik Oyuncu
Senarist
5.6 850
2014 33 Dram Oyuncu 5.6 429
2013 32 Komedi Oyuncu
Senarist
4.2 292
2013 32 Biyografi Oyuncu 7.8 15,879
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,213
2011 30 Komedi Oyuncu 8.0 6,810
2011 30 Dram Oyuncu 5.6 1,242
2011 30 Dram Senarist
Oyuncu
6.7 619
2011 30 Dram Oyuncu 6.2 774

Unutma Beni İstanbul
2010 29 Dram Oyuncu 5.9 259
2009 28 Dram Oyuncu
Senarist
7.4 6,206
2009 Macera Oyuncu 5.4 202
2008 27 Dram Oyuncu 5.8 356
2007 Dram Oyuncu 5.7 64
2006 Dram Oyuncu 5.3 2,645
2002 Oyuncu 5.8 101
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018