Giriş Kayıt
Stacey Parish

Stacey Parish


Sesler

Stacey Parish, sesler.

(2008) Altın Şans (2008), (2005) Kanlı Teklif (2005), (2007) Yaşamak İçin Öldür (2007), (2008) Macera Adası (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sesler 6.3 122,450
2009 Aksiyon Sesler 7.8 998,173

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Sesler 7.4 6,157

Altın Şans
2008 Macera Sesler 5.7 66,388

Macera Adası
2008 Macera Sesler 6.0 30,393

Lanetli Topraklar
2008 Korku Sesler 5.9 64,195

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,495

Kanlı Teklif
2005 Suç Sesler 7.4 46,139
2001 Dram Sesler 7.2 3,916
Film Altyazıları
Upgrade (9,011) Deadpool 2 (5,763) Tag (4,038) Avengers: Infinity War (3,138) Skyscraper (2,949) Adrift (2,376) The Endless (1,826) Down a Dark Hall (1,371) Ah-ga-ssi (749) Bad Samaritan (651)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,611) La casa de papel (1,972) The 100 (1,777) Better Call Saul (1,433) Yellowstone (1,330) Suits (1,048) Vikings (1,020) Friends (989) Westworld (955) Black Mirror (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018