Giriş Kayıt
Stacey Parish

Stacey Parish


Sesler

Stacey Parish, sesler.

(2008) Altın Şans (2008), (2005) Kanlı Teklif (2005), (2007) Yaşamak İçin Öldür (2007), (2008) Macera Adası (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sesler 6.3 126,096
2009 Aksiyon Sesler 7.8 1,020,021

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Sesler 7.3 6,878

Altın Şans
2008 Macera Sesler 5.7 67,476

Macera Adası
2008 Macera Sesler 6.0 31,027

Lanetli Topraklar
2008 Korku Sesler 5.9 64,899

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 48,004

Kanlı Teklif
2005 Suç Sesler 7.4 46,821
2001 Dram Sesler 7.2 4,054
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019