Giriş Kayıt
Melissa Brown

Melissa Brown (39)


Editör, Editör

Melissa Ann Brown, 27 Ocak 1980 Lansing, Michigan, ABD doğumlu editör, editör.

Undateable (2014), Rush Hour (2016), One Big Happy (2015), (2000) Kanıt Peşinde (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Melissa Ann Brown
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1980
Doğum Yeri: Lansing, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Melissa A. Brown | Melissa McCoy
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Editör
Editorial Department
5.8 3,329
2015 Komedi Editorial Department 5.8 2,707
2014 Komedi Editorial Department 7.3 7,943
2013 33 Gerilim Editör 6.3 59
2011 31 Dram Editör 7.1 417
2009 Dram Editorial Department 7.6 8,937
2008 28 Dram Editorial Department 6.3 386

Kanıt Peşinde
2000 Suç Editorial Department 7.7 73,482
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019