Giriş Kayıt
Eileen Ridgway

Eileen Ridgway


Animasyon

Eileen Ridgway, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Animasyon Animasyon 5.9 5,258
1996 Animasyon Animasyon 5.5 4,940
1995 Animasyon Animasyon 5.6 4,069
1994 Animasyon Animasyon 5.4 5,503

Parmak Kız
1994 Animasyon Animasyon 6.4 13,633
1991 Animasyon Animasyon 6.0 7,470
1989 Animasyon Animasyon 6.7 32,110

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 Macera Animasyon 7.4 72,514
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019