Giriş Kayıt
Yoon-Seok Kim

Yoon-Seok Kim (51)


Oyuncu, Yönetmen

Yoon-Seok Kim, 21 Ocak 1968 Danyang County, North Chungcheong Province, Güney Kore doğumlu oyuncu, yönetmen.

Ölümcül Takip (2008), Ölüm Denizi (2010), Hırsızlar (2012), Hwayi: Canavar Çocuk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1968
Doğum Yeri: Danyang County, North Chungcheong Province, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Kim Yoon-Seok
Burcu: Kova
9.5 (8 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (38)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 51 Animasyon Oyuncu    
2019 51 Dram Yönetmen 7.2 56
2018 50 Gerilim Oyuncu 6.6 873
2017 49 Tarihi Oyuncu 6.8 1,152
2016 48 Dram Oyuncu 7.0 851
2015 47 Suç Oyuncu 6.4 1,337
2015 47 Suç Oyuncu 6.4 575
2015 Dram Oyuncu    
2015 47 Dram Oyuncu 6.0 324

Gizli Kart
2014 46 Suç Oyuncu 6.9 1,692
2014 46 Dram Oyuncu 6.9 2,425
2013 45 Komedi Oyuncu 6.6 116

Hwayi: Canavar Çocuk
2013 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,313

Hırsızlar
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.8 8,087
2011 43 Dram Oyuncu 7.1 913

Ölüm Denizi
2010 42 Suç Oyuncu 7.3 16,356
2009 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,753
2009 41 Komedi Oyuncu 6.7 519

Ölümcül Takip
2008 40 Korku Oyuncu 7.9 50,011
2007 39 Komedi Oyuncu 6.9 250

Savaş Çiçekleri
2006 38 Komedi Oyuncu 7.2 1,711
2006 38 Komedi Oyuncu 6.8 325
2006 38 Aksiyon Oyuncu 6.4 711
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    

Sevgilim ve Ben
2005 37 Dram Oyuncu 7.2 2,380
2005 37 Dram Oyuncu 7.0 240
2005 Dram Oyuncu 8.4 72
2005 Oyuncu    
2004 36 Komedi Oyuncu 6.6 550
2004 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 759
2002 34 Oyuncu 4.8 55
2001 33 Dram Oyuncu 5.8 68
1997 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019