Giriş Kayıt
Kate Madison

Kate Madison


Yapımcı, Kostümcü

Katie Victoria Robinson, yapımcı, kostümcü.

Umudun Doğuşu (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Katie Victoria Robinson
Diğer Bir İsmi: Kate Robinson
Web Sitesi: |
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 161,708
2013 Gerilim 0 4.3 345

Savaşın Çocukları
2012 Dram Çeşitli 6.2 1,172

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Çeşitli 4.9 59,219

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Çeşitli 7.7 400,517

Umudun Doğuşu
2009 Aksiyon Kameraman
Sanat Bölümü
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Kostüm Bölümü
Editorial Department
0
Çeşitli
6.3 1,955
2009 Kısa Metraj Yapımcı
Kostüm Bölümü
6.9 4,838
2009 Suç Çeşitli 8.0 9,476
2007 Dram Çeşitli 6.7 609
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018