Giriş Kayıt
Kate Madison

Kate Madison


Kostümcü, Yapımcı

Katie Victoria Robinson, kostümcü, yapımcı.

Umudun Doğuşu (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Katie Victoria Robinson
Diğer Bir İsmi: Kate Robinson
Web Sitesi: |
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 162,597
2013 Gerilim 0 4.2 347

Savaşın Çocukları
2012 Dram Çeşitli 6.2 1,184

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Çeşitli 4.9 59,592

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Çeşitli 7.7 406,723

Umudun Doğuşu
2009 Aksiyon Kameraman
Sanat Bölümü
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Kostüm Bölümü
Editorial Department
0
Çeşitli
6.3 1,967
2009 Kısa Metraj Yapımcı
Kostüm Bölümü
6.9 4,852
2009 Suç Çeşitli 8.0 9,580
2007 Dram Çeşitli 6.7 612
Dizi Altyazıları
Vikings (5,778) Supernatural (2,607) Titans (2,500) The Flash (1,634) The Gifted (1,274) Doctor Who (1,180) The Big Bang Theory (1,029) Outlander (1,026) La Casa de Papel (991) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018