Giriş Kayıt
Alex Veitch

Alex Veitch


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı

Alex Veitch, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı.

The Syndicate (2012), Marvellous (2014), Prisoners Wives (2012), Gördüğüne İnan (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2016 Belgesel Kameraman 7.7 245
2015 Fantastik Kameraman 4.3 1,113

Bay Turner
2014 Biyografi Kameraman 6.8 21,980
2014 Dram Kameraman 7.9 4,775
2014 Dram Kameraman 7.4 426

On Üçüncü Hikaye
2013 Dram Kameraman 7.0 1,973
2013 Kısa Metraj Kameraman 7.5 17
2013 Dram Kameraman 7.5 623
2013 Dram Kameraman 7.7 12,574
2013 Korku Kameraman 6.2 141
2013 Kısa Metraj Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.3 12
2012 Dram Kameraman 7.6 1,074

Gördüğüne İnan
2012 Gerilim Kameraman 4.4 527
2012 Dram Kameraman 6.7 265
2012 Dram Kameraman 7.7 728

Varlık
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 4.7 1,768
2011 Gerilim Kameraman 4.8 763
2011 Dram Kameraman 5.6 1,851
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.2 44
2011 Belgesel Kameraman 7.4 23

Dört Aslan
2010 Komedi Kameraman 7.3 64,609
2010 Dram Kameraman 6.2 438
2010 Suç Kameraman 7.6 3,936
2010 Biyografi Kameraman 5.2 183
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.5 23
2009 Komedi Kameraman 6.5 129
Dizi Altyazıları
Origin (3,066) Narcos: Mexico (2,677) Titans (1,881) The Big Bang Theory (1,874) Supernatural (1,711) Doctor Who (1,495) The Last Ship (1,220) Outlander (1,168) The Last Kingdom (1,031) The Flash (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018