Giriş Kayıt
Sally Lucas

Sally Lucas


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yönetmen Asistanı

Sally Lucas, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yönetmen asistanı.

Father Brown (2013), Land Girls (2009), WPC 56 (2013), (2014) Agatha Raisin and the Quiche of Death (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.0 673
2013 Dram Sanat Bölümü 7.7 5,513
2013 Dram Sanat Bölümü 7.3 548
2011 Dram Sanat Bölümü 7.6 91
2009 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,975
2000 Dram Sanat Yönetmeni
Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
Çeşitli
5.1 914
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019