Giriş Kayıt
Bernie Keogh

Bernie Keogh


Animasyon

Bernie Keogh, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Animasyon Animasyon 7.2 103,387
1996 Animasyon Animasyon 5.5 5,076
1994 Animasyon Animasyon 5.4 5,621

Parmak Kız
1994 Animasyon Animasyon 6.4 13,908
1991 Animasyon Animasyon 6.0 7,628

Bütün Köpekler Cennete Gider
1989 Animasyon Çeşitli 6.7 32,780
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019