Giriş Kayıt
Joe Komara

Joe Komara


Oyuncu

Joe Komara, oyuncu.

Hayallerin Peşinde (2008) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Oyuncu 6.1 532

Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi
2012 Komedi Oyuncu 6.4 636
2011 Romantik Oyuncu 5.2 1,986

Hayatımın Romanı
2010 Dram Oyuncu 4.9 577

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Oyuncu 7.3 174,532
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019