Giriş Kayıt
Joe Komara

Joe Komara


Oyuncu

Joe Komara, oyuncu.

Hayallerin Peşinde (2008) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Oyuncu 6.1 516

Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi
2012 Komedi Oyuncu 6.4 629
2011 Romantik Oyuncu 5.2 1,974

Hayatımın Romanı
2010 Dram Oyuncu 4.8 576

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Oyuncu 7.3 172,769
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018