Giriş Kayıt
Shannon Barrett Prynoski

Shannon Barrett Prynoski


Yapımcı, Animasyon, Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Shannon Barrett Prynoski, yapımcı, animasyon, yapım yöneticisi, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Shannon Prynoski | Shannon Pryonski
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Yapımcı 6.0 232
2018 Komedi Yapımcı 5.2 7,862
2018 Animasyon Yapımcı 6.9 401
2017 Animasyon Yapımcı 5.7 87
2017 Animasyon Yapımcı 8.0 36,988
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 249
2016 Animasyon Yapımcı 5.3 879
2015 Animasyon Yapımcı 7.0 1,843
2015 Animasyon Yapımcı 8.0 269

Aşk
2013 Dram Görsel Efekt 8.0 470,493
2013 Animasyon Yapımcı 6.8 376
2013 Belgesel Yapımcı 7.1 1,127

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Yapımcı 6.8 584
2012 Belgesel Animasyon 6.8 605
2011 Animasyon Yapımcı 8.1 3,519
2010 Animasyon Yapımcı 7.2 10
2008 Animasyon Yapımcı 6.6 1,950
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 5,738
2006 Animasyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.3 14,522
2003 Suç Animasyon 6.6 20,408
2003 Animasyon Yapımcı 8.5 22,040
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019