Giriş Kayıt
Nina Dobrev

Nina Dobrev (34)


Oyuncu

Nikolina Dobreva, 09 Ocak 1989 Sofia, Bulgaristan doğumlu oyuncu.

Çakma Polisler (2014), The Final Girls (2015), Çizgi Ötesi (2017), Then Came You (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nikolina Dobreva
Doğum Tarihi: 09 Ocak 1989
Doğum Yeri: Sofia, Bulgaristan
Diğer Bir İsmi: Nina Constantinova Dobreva
Takma İsmi: Almond
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.7 m
9.2 (98 Oy)
  • Currently 184.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (114)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 33 Dram Oyuncu 6.5 1,954
2022 33 Aksiyon Oyuncu    
2021 32 Komedi Oyuncu    
2019 30 Dram Oyuncu 4.4 684
2019 30 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,154
2019 Komedi Oyuncu 6.1 2,998
2018 29 Macera Oyuncu 6.9 12,994
2018 29 Komedi Oyuncu 6.2 5,158

Çizgi Ötesi
2017 28 Dram Oyuncu 5.2 48,323
2017 28 Komedi Oyuncu 5.8 5,340

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 28 Aksiyon Oyuncu 5.2 93,436
2015 26 Komedi Oyuncu 6.5 48,009

Çakma Polisler
2014 25 Komedi Oyuncu 6.4 135,918
2014 25 Müzik Oyuncu 5.7 190

Saksı Olmanın Faydaları
2012 23 Dram Oyuncu 7.9 518,370
2012 Oyuncu 6.3 284
2011 22 Aksiyon Oyuncu 4.7 12,212

Oda Arkadaşım
2011 22 Dram Oyuncu 4.8 39,634
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,441
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,275
2010 21 Oyuncu 7.1 201

Büyük Hata
2009 20 Dram Oyuncu 6.3 74,824

Neşeli Madagascar
2009 20 Animasyon Oyuncu 6.6 5,996

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.7 325,825
2009 20 Komedi Oyuncu 6.6 952
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,507
2008 19 Komedi Oyuncu 4.6 1,344

Kurt Adam
2008 19 Korku Oyuncu 4.6 2,482
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 901
2007 18 Suç Oyuncu 4.4 735

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 18 Dram Oyuncu 6.9 2,614
2007 18 Komedi Oyuncu 5.3 771

Şair
2007 18 Dram Oyuncu 5.0 1,101
2007 18 Dram Oyuncu 3.6 6,737
2006 17 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 739

Ondan Uzakta
2006 17 Dram Oyuncu 7.5 22,454
2001 Dram Oyuncu 7.6 13,985
1996 News Oyuncu 3.2 866
1994 News Oyuncu 3.2 907
1989 News Oyuncu 3.4 670
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023