Giriş Kayıt
Matthias Koenigswieser

Matthias Koenigswieser


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Matthias Koenigswieser, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.7 17,607
2018 Gerilim Yapımcı    

Tek Gördüğüm Sensin
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.3 5,733
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 5.2 674
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 148
2012 Belgesel Kameraman 8.2 3,949

Sus ve Hitleri Çal
2012 Belgesel Kameraman 7.4 2,184
2011 Belgesel Kameraman 7.1 1,030
2008 Aksiyon Kameraman 5.0 736
- Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,704) Shameless (3,693) Bodyguard (2,312) Castle Rock (1,967) The First (1,572) Fear the Walking Dead (1,325) La Casa de Papel (1,080) The 100 (1,060) Friends (762) Suits (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018