Giriş Kayıt
Ava Gaudet

Ava Gaudet


Oyuncu

Ava Gaudet, oyuncu.

Ugly Betty (2006) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 6.5 34,744
2009 Korku Oyuncu 5.5 1,034
2009 Dram Oyuncu 5.2 1,216
2006 Komedi Oyuncu 6.6 36,802
Film Altyazıları
Upgrade (8,820) Deadpool 2 (5,548) Tag (3,953) Avengers: Infinity War (3,002) Skyscraper (2,903) Adrift (2,331) The Endless (1,804) Down a Dark Hall (1,296) Ah-ga-ssi (705) Bad Samaritan (627)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,513) La casa de papel (1,868) The 100 (1,706) Better Call Saul (1,386) Yellowstone (1,288) Suits (1,016) Vikings (958) Friends (950) Westworld (916) Black Mirror (911)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018